eLader banner

Elbil Lader

Kjøp lader til elbil

Ladekabler og ladestasjoner til elbiler.

Finn den perfekte ladekabelen eller ladestasjonen for din elbil.
Se våre anbefalinger av ladere for elektriske kjøretøy nedenfor.
Velg ønsket type lader og start der!

Velg type produkt


Ladekabler til elbiler

LadekabelLadekabel

 


Ladestasjoner til bolig og anlegg

HjemmestasjonLadestasjon

 


Kun det beste av ladere til elbiler

Som bransjeleder gir vi våre kunder høyeste kvalitet, konkurransedyktig priser, garanti på alle produkter og utmerket kundeservice.

Våre ladere og stasjoner er sertifisert for både innendørs og utendørs bruk, 8 meter lengde på kablene er standard på alle våre produkter. Våre ladere passer alle elbiler.

 

Hva er en ladestasjon

ELader ladestasjon
Det tekniske navnet på disse produktene er EVSE (electric vehicle supply equipment), vanligvis kalt en ladestasjon. Disse ladestasjonene er bygd for kunne lade elbiler med sikkerhet; Først og fremst for brukeren, deretter kjøretøyet og strømanlegget. En standard hjemladestasjon, uansett om den er en Type 1 (120V) stasjon eller Type 2 (240V) stasjon, vil det gi sikker strøm og fullade kjøretøyet på kort tid.

 

Sikkerhetssertifisering

Sikkerhet er kanskje ikke det første hensynet når du velger en ladestasjon, men sikkerheten er faktisk den viktigste tingen å vurdere. Den primære funksjonen til en ladestasjon er å gi elektrisk sikkerhet for operatøren og spesielt for å håndtere risikoen for brann og elektrisk støt.

 

Ladetid

ELader batteri
Avgjøre hvilken ladestasjon eller ladekabel som gir den raskeste ladingen, avhenger av noen få faktorer. Som styrken på laderen, dette er anngitt i volt. Våre ladere har en kraft på 120 til 240 volt og bruker kun noen få timer på å fullade alle type elbiler.